Vingerkoekjes gluten- en lactosevrij

Vingerkoekjes gluten- en lactosevrij

Ingrediënten:  60 st

 

100 g glutenvrije bloem van Choosy & Delicious

5 eieren

75 g suiker of 40 g zusto of 40 g kokosbloessemsuiker

10 g vanillesuiker

25 g maiszetmeel

Afwerking: 25 g suiker of vervangsuiker

 

Werkwijze:

Verwarm de oven op 180°C.

Klop de eidooiers en de suiker mooi wit.

Zeef de glutenvrije bloem en maiszetmeel.

Spatel de bloem en maiszetmeel onder de eieren.

Klop de eiwitten stijf.

Spatel de eiwitten voorzichtig onder het deeg.

 

Doe het deeg in een spuitzak.

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Spuit streepjes deeg van 1 cm breed op 7 cm lang.

Bestrooi de koekjes met 25 g suiker.

Bak de vingerkoekjes 15 min. op 180°C.

voor meer recepten kijk op www.choosy-delicious.be/boeken

Terug naar blog