Maalderij Wilgardo  Opglabeek  2 maart 2024

Maalderij Wilgardo Opglabeek 2 maart 2024

Ontdek een wereld van smaak op 2 maart, van 10 tot 13 uur, tijdens onze onweerstaanbare proeverij van de hoogwaardige en heerlijke producten van Choosy & Delicious! Laat je verrassen door de tongstrelende bakmixen die niet alleen vrij zijn van gluten, lactose en suiker, maar ook koemelkvrij, notenvrij, tarwevrij en sojavrij zijn - en dat alles zonder in te leveren op smaak!

Onze producten worden met zorg en toewijding samengesteld, gebruikmakend van zeer geselecteerde en natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Kom en proef de verrukkelijke creaties die niet alleen lekker zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen voor voedselkwaliteit.

Laat je overtuigen door de buitengewone kwaliteit van Choosy & Delicious, waar gezondheid en genot hand in hand gaan. Onze expert, schrijfster en productontwikkelaar Viviane Vaes, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Mis deze kans niet om je smaakpapillen te verwennen en meer te weten te komen over gezonde en allergievrije bakopties. We verwelkomen je graag op 2 maart voor een unieke ervaring vol smaak en kwaliteit!

Terug naar blog