Mellocakes
45 minuten
Benodigdheden voor 15 st ( afhankelijk hoe groot je ze maakt)
200 g zanddeeg
• marshmallow van 1 eiwit (of 30 g eiwit -)
• 150 g fondantchocolade
Werkwijze
• Verwarm de oven voor op 180°C
• Rol het zanddeeg heel dun uit en steek er rondjes uit.
• Bak in ± 10 minuten af op 180°C of tot de randjes goudbruin zijn.
• Laat afkoelen.
• Bereid de marshmallow volgens het recept.
• Leg deze met een lepel of kleine ijstang meteen na het kloppen op het koekje.
• Laat ongeveer 10 minuten opstijven.
• Snijd of breek de chocolade in kleine stukjes en smelt au bain-marie of in de microgolfoven (3x 30 seconden.)
• Voeg er niets aan toe!
• Laten even rusten en roer om.
• Dompel de koekjes in de chocolade en laat ze uitdruipen op een rooster of op bakpapier.