Mellocakes

Mellocakes

Mellocakes

45 minuten

Benodigdheden voor 15 st ( afhankelijk hoe groot je ze maakt)

 

200 g zanddeeg 

        marshmallow van 1 eiwit (of 30 g eiwit -)

        150 g fondantchocolade

 

Werkwijze

        Verwarm de oven voor op 180°C

        Rol het zanddeeg heel dun uit en steek er rondjes uit.

        Bak in ± 10 minuten af op 180°C of tot de randjes goudbruin zijn.

        Laat afkoelen.

        Bereid de marshmallow volgens het recept.

        Leg deze met een lepel of kleine ijstang meteen  na het kloppen op het koekje.

        Laat ongeveer 10 minuten opstijven.

        Snijd of breek de chocolade in kleine stukjes  en smelt au bain-marie of in de microgolfoven (3x 30 seconden.)

        Voeg er niets aan toe!

        Laten even rusten en roer om.

        Dompel de koekjes in de chocolade en laat ze uitdruipen op een rooster of op bakpapier.

Terug naar blog