Brownie

Brownie


45 minuten
Ingrediënten voor 12 porties
Brownie:
• 300 g brownie-mix (1 zakje)
• 3 eieren
• 120 ml zonnebloemolie
• 100 g noten (optioneel)


Afwerking:
• 1 dl sojaroom
• 200 g fondantchocolade (min. 70% cacao)

Werkwijze
Brownie:
• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Doe de brownie-mix in een kom.
• Voeg de olie en de eieren toe en meng goed;
• Indien gewenst kan je noten in het deeg verwerken.
• Bekleed het bakvorm (rechthoekig 20 op 20 cm) met bakpapier.
• Bak gedurende 20 min. af in de voorverwarmde oven.
• Prik zelfs in de brownie om de gaarheid te controleren. Wanneer er geen deeg meer aan de prikker blijft kleven, is de brownie gaar.
• Indien het deeg wel blijft kleven, laat dan nog 5 à 10 min. in de oven staan.
• Werkplek af met een ganache (zie afwerking).
Afwerking:
• Verwarm de sojaroom.
• Doe er fondantchocoladestukjes bij.
• Laat even 2 min. staan.
• Roer vervolgens alles goed door elkaar.
• Giet de ganache over de brownie.
• Snijd tenslotte de brownie in stukjes en serveer.

voor meer recepten kijk op www.choosy-delicious.be
Terug naar blog