Crostini met groene groenten salsa

Crostini met groene groenten salsa

Crostini met groene groenten salsa                  15 min. 

 

 Voor meer recepten kijk in onze boeken ( dit is een recept uit gluten- en lactosevrij genieten)

Ingrediënten voor 4 personen

 

1 glutenvrij stokbrood of toastbrood

Guacamole ( of zelf maken, zie p.…)

Salsa:

1/2 kleine sjalot

20 g peterselie

1/4 komkommer

1/2 avocado

10 groene olijven

2 el olijfolie

1 el limoensap

1 el appelazijn

peper en zout

 

Werkwijze

Bak het glutenvrij stokbrood in de oven op 180°C gedurende 10 min.

Laat het stokbrood afkoelen. Snij in schuinen stukken.

Rooster de crostini en besmeer ze met pesto.

Salsa:

Pel de sjalot en snipper fijn.

Spoel en droog de peterselie. Hak fijn.

Was de komkommer en snij deze met de olijven en avocado in kleine blokjes.

Doe alles in een kom en meng.

Breng op smaak met olijfolie, limoensap, appelazijn, peper en zout.

 

 

Bestrijk de crostini met de guacamole.

Bedek met de groene groenten salsa

Serveer!

 

Terug naar blog