Crostini met groene groenten salsa 15 min.
Voor meer recepten kijk in onze boeken ( dit is een recept uit gluten- en lactosevrij genieten)
Ingrediënten voor 4 personen
1 glutenvrij stokbrood of toastbrood
Guacamole ( of zelf maken, zie p.…)
Salsa:
1/2 kleine sjalot
20 g peterselie
1/4 komkommer
1/2 avocado
10 groene olijven
2 el olijfolie
1 el limoensap
1 el appelazijn
peper en zout
Werkwijze
Bak het glutenvrij stokbrood in de oven op 180°C gedurende 10 min.
Laat het stokbrood afkoelen. Snij in schuinen stukken.
Rooster de crostini en besmeer ze met pesto.
Salsa:
Pel de sjalot en snipper fijn.
Spoel en droog de peterselie. Hak fijn.
Was de komkommer en snij deze met de olijven en avocado in kleine blokjes.
Doe alles in een kom en meng.
Breng op smaak met olijfolie, limoensap, appelazijn, peper en zout.
Bestrijk de crostini met de guacamole.
Bedek met de groene groenten salsa
Serveer!