Geschikt voor 4 personen
Ingrediënten
¼ avocado
1 paprika (geel/rood)
100 gram worteltjes
3 lente-uitjes
2 el verse koriander of munt
1 chilipepertje
1 tomaat
½ teentje look
1 el yogonaise
2 el magere yoghurt of kokos of haver yoghurt
peper en zout
75 gram rucola
4 glutenvrije wraps ( recept zie verder op deze site)
1 limoen
Bereidingswijze
Snij de groenten (paprika, wortel, lente-uitjes, tomaat) in kleine blokjes en meng het met de rucola door elkaar. Pers de limoen en meng het sap met de groenten .
Guacamole :
Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Meng met de overige ingrediënten en plet tot een min of meer gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout, chilipepertje ( fijn gesneden) Eventueel kan je er ook wat verse koriander bij doen.
Of
Dressing:
1el yogonaise, 2 el magere yoghurt, peper, zout en koriander of munt naar smaak toevoegen. Voeg de dressing bij de groenten en kip.
Bestrijk de wrap met de guacamole of de dressing, bekleed met de groenten en rol de wrap dicht en serveer