Ingrediënten: 60 st
100 g glutenvrije bloem van Choosy & Delicious
5 eieren
75 g suiker of 40 g zusto of 40 g kokosbloessemsuiker
10 g vanillesuiker
25 g maiszetmeel
Afwerking: 25 g suiker of vervangsuiker
Werkwijze:
Verwarm de oven op 180°C.
Klop de eidooiers en de suiker mooi wit.
Zeef de glutenvrije bloem en maiszetmeel.
Spatel de bloem en maiszetmeel onder de eieren.
Klop de eiwitten stijf.
Spatel de eiwitten voorzichtig onder het deeg.
Doe het deeg in een spuitzak.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Spuit streepjes deeg van 1 cm breed op 7 cm lang.
Bestrooi de koekjes met 25 g suiker.
Bak de vingerkoekjes 15 min. op 180°C.
voor meer recepten kijk op www.choosy-delicious.be/boeken